• Stagiaire Podotherapie 4de jaars

  Stagiaire Podotherapie 4de jaars

    Podotherapie praktijk P.Damen heeft van eind augustus 2020 t/m eind januari 2021 een 4de jaar stagiaire podotherapie. Bo van den Bijgaart gaat haar laatste stage bij ons voltooien. Ze aanwezig op maandag (bij Maiya), dinsdag (Patty) en vrijdag (Patty). Onder…

 • Kwaliteits (her-)registratie

  Kwaliteits (her-)registratie

  Met succes heeft de podotherapie praktijk de komende 5 jaar weer kunnen herregistreren in het paramedisch kwaliteitsregister.

 • Beleid COVID-19

  Beleid COVID-19

  In de praktijk houden wij ons aan de voorzorgsmaatregelingen van het RIVM en onze beroepsvereniging NVvP. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd….

 • FITS: op maat gemaakte slippers

  FITS: op maat gemaakte slippers

  Op maat gemaakte slipper, sandaal of huisschoen FITS slippers zijn op maat gemaakte slippers, sandalen of huisschoenen, gebaseerd op de therapie van jouw steunzool. FITS heeft een uitgebreid assortiment voor zowel dames als heren waaruit je kunt kiezen. Elk seizoen…

 • VERHUIZING naar Gezondheidscentrum Zorgpunt West

  VERHUIZING naar Gezondheidscentrum Zorgpunt West

  In januari 2020 zijn we verhuisd naar het nieuwe gezondheidscentrum Zorgpunt West. Het is gevestigd in de oude Exodus kerk. Na een flinke verbouwen is het omgetoverd tot een mooi zorgcentrum. De praktijk ligt centraal tussen de Lidl en woonzorgcentrum de Schutse.